Obowiązek informacyjny

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest:

    Bouygues Immobilier Polska Sp. z o.o.
    ul. Lecha Kaczyńskiego 14
    00-638 Warszawa, Polska
     („Spółka”)

  2. Inspektor Ochrony Danych

    e-mail:   iod@bi-polska.pl

  3. Cele przetwarzania Pani/Pana danych osobowych

    (Jeżeli wyrażona zgoda na marketing – pkt 2) Marketing bezpośredni własnych produktów i usług.
    (Jeżeli wyrażona zgoda handlowa – pkt 1) Przedstawienie oferty handlowej w celu odpowiedzi na złożone zapytanie ofertowe.

  4. Podstawa prawna przetwarzania Pani/Pana danych osobowych

    Podstawą przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest zgoda wyrażona na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. 

  5. Kategorie przetwarzanych danych osobowych

    Imię oraz nazwisko, numer telefonu, adres e-mail.

  6. Informacje o odbiorcach danych lub kategoriach odbiorców danych

    Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych mogą być agencje marketingowe w celu przesłania Newslettera, firmy świadczące usługi IT oraz inne podmioty, którym Spółka powierza przetwarzania danych w związku ze swoja działalnością.

  7. Okres, przez który dane będą przechowywane

    Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane do czasu odwołania przez Panią/Pana zgody. 

  8. Informacje o przysługujących uprawnieniach

    Ma Pani / Pan prawo:

    • żądania dostępu do Pani/Pana danych osobowych,
    • żądania sprostowania Pani/Pana danych osobowych,
    • żądania usunięcia Pani/Pana danych osobowych („prawo do bycia zapomnianym”),
    • żądania ograniczenia przetwarzania Pani/Pana danych osobowych,
    • do przenoszenia Pani/Pana danych osobowych,
    • do cofnięcia w dowolnym momencie zgody na przetwarzanie danych osobowych bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed cofnięciem.
  9. Informacje o prawie do wniesienia skargi do organu nadzoru:

    W związku z przetwarzaniem Pani/Pana danych osobowych przez Spółkę przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

  10. Informacje czy podanie danych jest wymogiem ustawowym / umownym / warunkiem zawarcia umowy / o zobowiązaniu do podania danych:

    Podanie danych osobowych nie jest wymogiem ustawowym lub umownym lub warunkiem zawarcia umowy. Dane podawane są dobrowolnie i nie jest Pani/Pan zobowiązany do ich podania.
    Niepodanie danych będzie skutkowało brakiem możliwości przetwarzania przez Spółkę Pani/Pana danych dla celów marketingu produktów i usług oferowanych przez Spółkę oraz brakiem możliwości przedstawienia oferty handlowej.